BeautyFirst.ro: un concentrat de frumusete prezentat intr-o formula adaptata modernitatii

In sufletul fiecarei femei salasluieste nestemata frumusetii, cu ale sale multiple fatete ce nu au nevoie decat de putina atentie si dedicare pentru a-si releva stralucirea inefabila. BeautyFirst.ro, noul proiect online la care am lucrat intens in ultimele doua luni alaturi de Lorena Buhnici – specialist in comunicare&marketing – si de o echipa senzationala (George Buhnici, Marian Buhnici si Daniel Ivan), se constituie intr-un concentrat de frumusete menit sa fie integrat in ritualul zilnic al fiecarei femei si sa aduca cu sine atat speranta cat si posibilitatea transformarii viselor in realitate.

La inceputul fiecarui nou sezon pe masa mea de teste se regasesc ordonate sute de produse ce isi asteapta verdictul. Sute de produse carora le dedic extrem de mult timp, energie si atentie, carora le acord nu doar o sansa, ci chiar mai multe pentru a ma convinge de calitatile lor si pe care sfarsesc in a le clasifica pe criterii de meritocratie cat se poate de stricte si de riguroase. Unele dintre ele imi produc surprize cu totul neasteptate, altele imi certifica intuitia, iar un numar considerabil imi raman indiferente sau ma dezagamesc profund. Distanta intre ceea ce pretinde ca poate sa faca un produs de skincare sau de make-up si abilitatile sale reale, nu este una de neglijat si cu toate ca in mod generic femeile tind sa acorde clementa unei etichete de brand sau unui concept frumos impachetat, compromisurile nu fac altceva decat sa alimenteze iluziile in fata oglinzii, nicidecum sa serveasca nevoilor reale ale pielii.

Diferenta intre mine si o femeie obisnuita aflata in fata rafturilor de beauty din boutique-urile dedicate, consta in experienta acumulata de-a lungul unei decade si jumatate (aproape) si in perceperea actului frumusetii intr-o maniera profesionista. Pentru a-si etala si a-si pastra timp indelungat tineretea, o femeie nu are nevoie in esenta decat de cateva lucruri: o gama de skincare performantata potrivita tipului de ten, varstei si nevoilor aferente, cateva trucuri de machiaj menite sa sublinieze frumusetea naturala si sa sfideze trecerea anilor, o colectie de esente “amprenta personala” si informare permanenta.

Frumusetea este o datorie pe care fiecare femeie o are fata de sine, iar cosmetica nu reprezinta defel un moft sau un superfluu. Traim in epoca in care totul poate fi vandabil atata timp cat in spatele marcii se afla un departament de marketing iscusit si o echipa de vanzari motivata de atingerea unor targete. Totodata, traim in epoca in care informatia este disponibila oriunde, atat in biblioteci cat si online si nu trebuie decat accesata. Unde sa cauti si de unde este cel mai bine sa te informezi? Ei bine, asta este cu totul alta poveste. Mediul virtual afiseaza mii de pagini la o simpla cautare de produs, insa filtrarea surselor credibile reprezinta adevarata provocare.

BeautyFirst.ro este consilierul personal de frumusete al tuturor femeilor aflate in cautarea unor sfaturi dar mai ales ale unor solutii care realmente functioneaza. Camera de filmat nu poate fi inselata, iar modalitatea de actiune a produselor nu comporta niciun trucaj. Materialele video care contureaza proiectul Beauty First aduc in primul rand informatie, apoi explicatii si in cele din urma demonstratii practice. Cu alte cuvinte, tot ceea ce are nevoie o femeie pentru a lua decizii in deplina cunostinta de cauza, pentru a-si completa educatia de beauty si pentru a descoperi nuantele unui univers fermecator si incitant, care nu sunt vizibile cu ochiul liber si despre care nimeni nu are timpul si rabdarea necesara sa discute in detaliu.

 Va invit sa va alaturati consilierului de frumusete BeautyFirst.ro si sa aflati tainele care transforma infatisarea intr-o opera de arta. Si, nu uitati sa ramaneti frumoase!

De la prima vizita in studio si pana la rezultatul final a fost un drum lung, presarat cu enorm de multa munca, nopti nedormite, trezit la 4 dimineata, trecut prin toate starile posibile, concepte, strategii, planificari, meeting-uri, repetitii si apoi alte repetitii. In fata camerelor de filmat totul se schimba, iar fara echipa de profesionisti desavarsiti pe care am avut onoarea sa o am alaturi nu as fi reusit sa realizez acest proiect amplu. Ii multumesc Lorenei Buhnici pentru increderea pe care mi-o insufla in permanenta, pentru rigoarea de care da de fiecare dovada, pentru perfectionismul sau cu care rezonez deplin si pentru frumusetea pe care o emana prin toti porii, lui George Buhnici pentru toate sfaturile pe care mi le-a oferit si pentru modul sau unic in care a stiut sa ma determine sa ma imprietenesc cu camera de filmat si lui Marian Buhnici, omul fara de care probabil ca nu as fi reusit nici pana in prezent sa las deoparte emotiile si care imi intelege chiar si obsesiile legate de cel mai mic fir de par care nu sta la locul sau.

Urmariti Beauty First pe:

Credite tinute: Stephan Pelger for Andreea Raicu (disponibile in boutique-ul online Andreea Raicu – http://shop.andreearaicu.ro/)

BeautyFirst.ro: un concentrat de frumusete prezentat intr-o formula adaptata modernitatii

Arthur Murray Dance Studio si farmecul regasirii propriului ritm

BeautyFirst.ro: un concentrat de frumusete prezentat intr-o formula adaptata modernitatii

Decalogul camasii de ceremonie impecabile: sugestiile Braiconf pentru o tinuta rafinata

Articole recente

There are 4 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!