Vichy Mineralizing Thermal Water: apa termala cu actiune mineralizanta pentru o piele vizibil fortifiata

Frumusetea vine din adancuri, insa nu doar apa de mare (similara serului fiziologic), plantele de coasta sau varietatile de alge isi dovedesc exceptionalele proprietati cicatrizante si regenerante (cosmetica marina ocupa deja un segment de piata important), ci si apa termala provenita din izvoare naturale geotermale, situate in special in regiuni vulcanice. Mineralizing Thermal Water – noua apa termala dezvaluita de laboratoarele Vichy – se constituie intr-un veritabil elixir de tinerete, capabil sa redea pielii tonusul, forta, vitalitatea si stralucirea naturala.

vichy_adina_necula1
Folosirea apei termale in cosmetica nu reprezinta o noutate (toata gama Vichy are la baza apa termala unica izvorata din inima regiunii vulcanice franceze – 1861 este anul in care izvoarele Vichy au fost recunoscute de catre Academia de Medicina din Franta ca sursa de interes public) si continua sa fascineze datorita raspunsului pe care il ofera celor mai diverse disfunctii cutanate sau la nivelul metabolismului celular.

De-a lungul anilor am supus testarii absolut toate apele termale disponibile in farmacii si in boutique-urile beauty, pe unele dintre acestea adoptandu-le in ritualul zilnic de ingrijire a tenului, pe altele folosindu-le doar ocazional pentru reimprospatarea pielii (brume hidratante cu o concentratie scazuta de saruri minerale si efect revigorant de moment). Vichy Mineralizing Thermal Water m-a convins inca din prima saptamana de utilizare constanta (pulverizata dimineata si seara pe pielea curata) ca este un partener de cursa lunga, compozitia de exceptie conferindu-i un avantaj competitiv major in raport cu produsele reunite in mod generic in segmentul “ape termale”.

Apa termala obisnuita vs apa termala mineralizanta

Compozitia chimica specifica fiecarui izvor, regiunea de provenienta si tipul sursei, determina calitatile apei termale si traseaza diferentele (deseori trecute cu vederea de catre consumatorul final si reflectate inclusiv in pret) intre produsele situate teoretic pe acelasi palier: continutul variabil in oligoelemente, concentratiile de saruri minerale, puritatea bacteriologica, pH-ul aproape neutru etc.

200492682-001_1200x672_acf_cropped

Spre deosebire de apele termale obisnuite, apa Vichy cu actiune mineralizanta ajunge la o adancime de 4000 de metri si la o temperatura de 140 de grade, ceea ce ii permite sa atraga si sa retina cea mai mare varietate de minerale. In camera de imbogatire, gratie temperaturii ridicate si presiunii generate, apa termala incepe sa dizloce din rocile magmatice foarte multe minerale si oligoelemente care isi mentin intacte proprietatile gratie unei retele speciale de conducte pusa la punct pentru transportarea directa a apei termale direct in fabrica Vichy, situata la o distanta de 4km de locul captarii. Decizia de a fi sapat un put adanc si de a se construi un intreg sistem de transport subteran al apei termale este perfect justificata sub raport calitativ si de siguranta: in absenta expunerii la lumina zilei, toate proprietatile apei termale raman intacte, iar riscul de incarcare microbiologica este redus la zero.

Monitorizarea atenta si riguroasa a apei termale Vichy nu se rezuma la protocolul aferent colectarii, odata ajunsa in fabrica aceasta fiind supusa unor controale amanuntite si filtrari microscopice, in scopul retinerii eventualelor impuritati care ar putea fi transportate din strafunduri. Mai mult decat atat, apa mineralizanta este verificata atat din punct de vedere al gustului, al mirosului si al culorii, precum si al conductivitatii (dovada a incarcarii minerale a fiecarei ape) sau al trasabilitatii (apa termala este stagnata in rezervoare de otel timp de 7 zile, esantioanele prelevate fiind apoi retinute in borcane si pastrate in sertare speciale timp de 4 ani – daca in acest interval de timp este semnalat vreun produs cu o anumita impuritate, pornind de la codul inscris pe ambalaj se reia traseul si este decelat exact rezervorul din care a fost extrasa apa cu pricina; ulterior toata sarja de produse care contine apa din rezervorul cu pricina este distrusa).

EAU-THERMALE-MINERALISANTE---Pack---300g

Cele 15 minerale si oligoelemente care alcatuiesc Vichy Mineralizing Thermal Water, vin sa completeze compozitia pe care organismul nostru o are in mod natural (structura pielii, a unghiilor, a parului) si care in mod frecvent este supusa dezechilibrelor cauzate de poluare, radicali liberi, radiatii UV etc. Mineralele cu pricina sunt parte functionala din metabolism si primele care intervin in mentinerea echilibrului acido-bazic (apa termala Vichy prezinta un pH neutru de 6,8), apa termala Vichy alaturand proprietatile calmante si cicatrizante, celor de regenerare (evidentiate in urma numeroaselor studii clinice) si fortifiere cutanata (activitate anti-oxidanta si anti radicali liberi).

Chiar din prima zi de utilizare, apa termala Vichy Mineralizing Thermal Water contribuie la cresterea gradului de hidratare al pielii si la sporirea rezistentei acesteia, generand formarea unei cantitati mari de enzime care actioneaza in mod sinergic pentru a intari apararea imunitara a epidermei: sodiu si potasiu – elemente esentiale in buna functionare a membranelor celulare; calciu, siliciu, magneziu, mangan – sustinatori activi ai organismului, la care apelam de fiecare data cand ne simtim slabiti; strontium, boriu – efect antiinflamator si calmant.

Recomandata in special pielii sensibile cu tendinta reactiva, Vichy Mineralizing Thermal Water actioneaza atat la nivel superficial (stratul cornos), cat si in profunzime, la nivelul dermului, asigurand echilibrul cutanat si calmand pielea iritata.

vichy_mineralizing_water1

Cum si cand poti utiliza Vichy Mineralizing Thermal Water:

  • In ritualul zilnic de ingrijire, dupa demachiere si inainte de aplicarea produselor de skincare – doua pulverizari de la o distanta de 30 cm sunt suficiente pentru a acoperi zona fetei si a gatului (excesul de apa termala trebuie indepartat dupa 3-4 minute prin miscari blande de tapotare, cu ajutorul unui prosop de hartie)
  • In timpul zilei atunci cand iti simti pielea deshidratata din pricina aerului conditionat sau a conditiilor de mediu
  • De-a lungul sesiunilor de training la sala, pentru calmarea pielii si prevenirea iritatiilor
  • Inainte de culcare pentru a stimula procesele de regenerare
  • Dupa un tratament cosmetic sau procedura estetica – accelereaza refacerea pielii si are o excelenta actiune cicatrizanta

Vichy Mineralizing Thermal Water: apa termala cu actiune mineralizanta pentru o piele vizibil fortifiata

SevenSins.ro si cele 7 piese de lenjerie care iti pot revigora boudoir-ul

Vichy Mineralizing Thermal Water: apa termala cu actiune mineralizanta pentru o piele vizibil fortifiata

Tendinte manichiura toamna-iarna 2016: noua colectie OPI Washington DC

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!