Tendinte manichiura vara 2014: noua colectie de lacuri de unghii CND Paradise

Noul sezon ordoneaza intr-un meniu de o savoare inegalabila, o simfonie de arome, texturi si nuante dispuse in asocieri rafinate, infuzate cu straluciri si irizatii subtile si revigorante precum un pumn de vitamine administrat fara contraindicatii. Lasand la o parte dramatismul si excesele, vara 2014 mizeaza din plin pe o gama cromatica menita sa sustina dorinta de evadare din cotidian si escapismul transpus in nenumarate moduri in arealul esteticii: de la grafismul accentuat in machiaj sau pigmentii de culoare puri prelinsi fara teama pe buze, pleoape sau unghii si pana la ornamentica pieselor vestimentare ce dezvaluie o incursiune fascinanta de-a lungul meridianelor globului (vezi Celine, Valentino, Givenchy sau Dries van Noten).

Certitudinile in universul frumusetii echivaleaza cu plictisul si redundanta, iar mai mult ca oricand, vara aceasta absolut toate brandurile isi asuma rolul unor agenti de turism a caror misiune este cat se poate de clar definita: purtarea clientului intr-un capitol imaginar cat mai indepartat de agresivitatea mediului urban, de monotonia cotidianului si de generatorii de stress permanent. Un taram in care diminetile sunt servite pe un platou cu fructul pasiunii si mango proaspat cules, in care apusurile de soare sunt redate in degrade-ul uimitor al cocktail-urilor servite pe un baldachin, in care lagunele albastre isi releva puterea de atractie pe neasteptate si in care gradinile secrete ademenesc pe cei care nu au uitat sa respire,  cu miresmele imbatatoare, de un magnetism irezistibil ale florilor noptii.

Reperul manichiurii in tendinte pentru vara 2014: CND Paradise

Impreuna cu Georgiana Radu – trainer national CND Shellac (Topline Romania)

Reperul absolut al calitatii si al inovatiei in arealul manichiurii, CND dezvaluie in debutul verii 2014, o colectie surprinzatoare de lacuri de unghii, menita sa insoteasca nu doar pasiunile sezoniere, ci sa se constituie in pretextul unor calatorii last minute in orice perioada a anului, fara a fi necesara decat o programare intr-un salon de beauty sau o descindere rapida intr-un boutique generos. CND Paradise pune accentul pe imaginea unui paradis inchipuit, un paradis in care prospetimea, energia, misterul si inocenta subliniaza traseul care conduce la descoperirea mirajului exotic.

In urma cu 2-3 ani, colectia de lacuri reactive UV a CND, cuprindea doar 23 de nuante cu ajutorul carora putea fi realizata manichiura semi-permanenta. In prezent, CND Shellac – cel mai eficient si performant sistem de manichiura semi-permanenta la nivel mondial (singurul lac reactiv UV), include in colectia sa nu mai putin de 72 de lacuri de unghii, ale caror formule patentate sunt dezvoltate de o echipa formidabila de cercetatori in laboratorul propriu al marcii.

In urma cu aproximativ o luna, Georgiana Radu – trainer national CND Shellac (Topline Romania) mi-a dezvaluit nuantele colectiei CND Paradise si m-a determinat sa adopt pe unghii o superba nuanta de violet, intens si hipnotizant precum petalele orhideelor mangaiate de soarele inselator. CND Sultry Sun mi-a insotit aproape trei saptamani manichiura si a atras absolut toate privirile gratie particulelor fine, asemenea unei pulberi pretioase care sub razele soarelui isi releva sclipirile pretioase.


Varianta sa, usor mai inchisa – Tango Passion, isi gaseste corespondentul in aerul nobil emanat de catifeaua mov sau in mantiile inaltilor prelati.
De departe nuanta mea preferata din intreaga colectie, Lush Tropics – un verde luminos, proaspat si vibrant (nicidecum apropiat de verdele neon), reprezinta reperul unei manichiuri elegante si sofisticate, indiferent de mediu sau de ocazie. Este poate cea mai frumoasa nuante de verde pe care am intalnit-o in ultima perioada, suficient de discreta pentru a nu provoca socuri vizuale si indeajuns de indiscreta pentru o invitatie lipsita de coduri.

Electric Orange pare desprins dintr-un rasarit nerabdator si pasional, un oranj acaparant si revitalizant, cu potential de a genera mici obsesii nevinovate.
Farmecul unei croaziere pe mare este captat de Cerulean Sea, un albastru intens ce aminteste de zonele de coasta, de acoperisurile domoale inaltate peste zidurile de un alb pur si inocent, de pigmentii asternuti in motivele decorative ale obiectelor de design sau de mobilierul specific unui local ingemanat cu plaja.
Bycycle Yellow se prezinta ca o provocare in sine, un galben solar si extrem de intens, care la prima vedere poate naste dileme, insa care cel putin o data in aceasta vara meria cu prisosinta adoptat pe unghii, contrastul cu o piele usor bronzata, in nuanta caramelului, fiind cat se poate de binevenit (arata spectaculos pe unghiile cu forma migdala).
Cele sase nuante de lacuri de unghii reactive UV CND ce alcatuiesc colectia speciala Paradise, se regasesc si in linia Vinylux, destinata realizarii unei manichiuri impecabile acasa, ce rezista nu mai putin de o saptamana. Secretul Vinylux rezida in tehnologia de ultima generatie dezvoltata de CND – ProLight, care permite lacului de unghii sa devina din ce in ce mai rezistent pe masura ce este expus la lumina naturala. Cu alte cuvinte, Vinylux se “amprenteaza” gradual pe unghii, se usuca rapid (in doar 10 minute), iar gratie topcoat-ului incredibil, stralucirea ca de oglinda se mentine garantat 7 zile (mai multe detalii despre formulele Vinylux puteti regasi intr-un articol complex aici).

Gamele CND (lacurile reactive UV CND Shellac pentru manichiura semi-permanenta si lacurile CND Vinylux) sunt disponibile in boutique-ul Topline – Blv. Regina Maria, nr.14.

Future Solution LX Facial Ceremony:  tratamentul facial premium al Shiseido Spa

Future Solution LX Facial Ceremony: tratamentul facial premium al Shiseido Spa

Tendinte manichiura vara 2014: noua colectie de lacuri de unghii CND Paradise

Coordonatele machiajului dramatic: colectia speciala Maleficent by MAC

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!