Scoala de beauty blogging by L’Oreal Paris: proba de foc pentru desemnarea castigatorilor

In urma cu cateva saptamani anuntam debutul celei de-a doua editii a Scolii de Beauty Blogging by L’Oreal Paris, o initiativa unica in Romania, menita sa profesionalizeze nisa blogurilor dedicate frumusetii, sa educe si totodata sa imprime ideea de perfectionare prin stimularea simtului competitiei.


Anul acesta la Scoala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris s-au incris nu mai putin de 68 de bloggerite (prima editie a inregistrat 45 de inscrieri), un fapt imbucurator care dovedeste interesul ridicat manifestat pentru acest proiect educational si pentru oportunitatile pe care le ofera: exersarea scriiturii si a limbajului de specialitate, intalnirea cu specialisti in domeniu si primirea unor sfaturi valoarase, workshop-uri de creative writing si de strategie editoriala si nu in ultimul rand premiile deloc de neglijat – un weekend la Paris pentru doua persoane si un redesign profesionist al blogului, produse L’Oreal Paris etc.

Cele doua teme propuse la Scoala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris au fost “Make-up&Fashion” si “Increderea ca definitie a frumusetii”, majoritatea participantelor alegand sa publice pe blogurile personale articole concentrate pe cea de a doua tema de concurs. In urma lecturarii atente a tuturor materialelor inscrise, juriul alcatuit din Cristina Bazavan (bazavan.ro), Alice Bursuc (beauty editor ELLE) si Cristian Simonca (bloguluotrava.ro) a selectat 20 de finaliste. Criteriile de jurizare avute in vedere au vizat originalitatea articolelor, corectitudinea exprimarii, activitatea prealabila a blogului si relevanta postarilor.

In etapa a doua, pentru selectarea celor 10 finaliste, votul juriului a fost completat de cel al publicului. Cele 10 bloguri ramase in etapa de foc a competitiei sunt:

1.Buruiana Anca – http://xmakeupyourmindx.blogspot.ro/
2.Tatucu  Ana-Maria – http://www.beautybarometer.com/
3.Pavel Cristina – http://www.shoppingtherapy-cristina.com/
4.Alina Diana – http://adiana.ro
5.Rosu Diana Felicia – http://boondysbox.blogspot.co.uk/
6.Vladareanu Aleka Sarah – http://www.sunshine-sarah.com
7.Dragason Maria – http://www.special-koko.com
8.Dumba Gabriela – http://www.pentrudive.com/
9.Chicu Ionela – http://federova.blogspot.ro/
10.Dediu Loredana – http://pinkyheels.blogspot.ro/

Pana pe data de 11 noiembrie, cele 10 concurente vor trebui sa isi asterne toate cunostintele si talentul in articole tematice (li se vor inainta doua teme) si review-uri de produse, menite sa convinga juriul ca merita sa castige marele premiu si ca isi doresc cu adevarat sa evolueze din punct de vedere profesional.

In aceasta etapa, bloggerii au implicat si comunitatea de cititori, atat prin indemnul de a vota utilizand aplicatia de facebook, cat si prin posibilitatea de a selecta un cititor care sa participe alaturi de ei la workshop-ul sustinut de make-up artistul Alexandru Abagiu.

Pana la desemnarea castigatorilor nu au mai ramas decat doua saptamani, astfel incat pe data de 15 noiembrie vom putea afla cine a absolvit anul acesta Scoala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris cu magna cum laude. Mult succes tuturor finalistilor si inspiratie in realizarea unor materiale cat mai percutante!

Scoala de beauty blogging by L’Oreal Paris: proba de foc pentru desemnarea castigatorilor

Preview-ul colectiei Isabel Marant pour H&M

Scoala de beauty blogging by L’Oreal Paris: proba de foc pentru desemnarea castigatorilor

CONDUR by alexandru toamna-iarna 2013-2014: Manifest pentru feminitate

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta