Pictorial: In oglinda

In ultima saptamana nu am mai scris atat de mult pe blog. Cauza nu a fost lenea ci lipsa de timp. Am realizat un pictorial care sper sa va placa si care mi-a ocupat aproape tot timpul. Multa munca, ore intregi de stat in picioare si nervi intinsi la maxim.

Multumesc lui Jul (fotograful) pentru rabdare si pentru tot sprijinul, Denisei (Sephora) care a petrecut mai bine de o ora realizand make-up modelului, lui Felipe de la Geta Voinea Salon pentru coafura si nu in ultimul rand Roxanei, pr-ul Baneasa Shopping City pentru ajutorul acordat.

Aici am scris despre making-off iar aici puteti vedea pictorialul. Astept pareri, critici, opinii etc.

pictorial1

pictorial2

pictorial3

pictorial4

pictorial5

pictorial6

pictorial7pictorial8

Model: Mirela STAN
Fotograf: Iulia STOIAN
Stilist: Adina NECULA
Make-up artist: Denisa PETREANU, Sephora
Hair-stylist: Felipe VIDAL, Geta Voinea Salon
Dtp: Marie Jeanne Chiriac

Etichete:
,
Pictorial: In oglinda

Targ cu talc 2

Pictorial: In oglinda

Cine o fi barbatul novocasual?

Articole recente

There are 5 comments

  1. cristina_amc

    Imi plac sandalele de la Pepe Jeans si rochitele toate, am citit povestea, nu ma mira ca-n tara noastra te-au refuzat anumite magazine si nu au vrut sa-ti permita sa folosesti anumite haine, nu avem manageri de magazin care sa aiba atitudine, se supun regulilor si in ceea ce priveste asortarea hainelor din vitrina, daca magazinul mama spune ca vitrina trebuie sa arate identic cu alta din alt oras asa va fi, el ca manager fara simt estetic ci doar cu o functie dobandita probabil prin PCR (Pile, cunostinte, relatii) nu poate avea un cuvant de spus.In afara se omoara intre ei si-ti trimit hainele gratis, se numeste RECLAMA dar cum sa-i duca capul la atat d emult pe ei….Imi place pictorialul, se vad mici mici probleme in decor dar ideea este sa priveste hainele si contextul, o sa incerc blugii tatalui meu zilele astea :))

  2. adinanecula

    @cristina: draga mea, ai inteles putin gresit… nu m-a refuzat nici un magazin, numai ca a trebuit sa reduc lista de magazine in care vreau sa intru, pentru ca erau mult prea multe. Nu au existat nici un fel de probleme legate de tinute si de manageri, ba din contra, toti au fost foarte draguti si amabili. 🙂

Impartaseste-mi opinia ta