Moda privita din balon

balloonfashion2Nu dragii mei nu va speriati caci nu ma voi apuca sa va scriu despre o calatorie cu balonul. Cel putin nu una reala. La sfarsit si la inceput de an obisnuiesc sa privesc moda din balon. Dintr-un balon al mintii care ne poate duce oriunde ne dorim si care se lasa purtat de gandurile noastre mai mult sau mai putin pline de substanta.

Nici nu va puteti imagina ce exercitiu extraordinar este. Te detasezi de aglomeratia din magazine, de damele siliconate care isi tuguie buzele pe Calea Victoriei atunci cand trec pe langa tine, de lame-ul purtat cu nonsalanta de dimineata pana seara, de pantofii din lac chinuiti la o partida de biliard sau de vanzatoarele care din niste motive pana acum nedeslusite te privesc cu incruntare de cum intri pe usa magazinului.

In balon este insa cu mult mai bine. Simti doar cateva pale de aer care iti mangaie obrajii intocmai ca un blush aerat ce poposeste prima data pe pometii proaspat imbibati cu crema hidratanta. Este confortabil si face cat zece sedinte la cel mai bun salon de manichiura. Nici in cele mai soft cizme UGG nu te simti atat de bine.

Din balon lumea se vede din ce in ce mai mica pe masura ce te inalti. Nu mai esti tu cel mic care priveste inlemnit la pleiada de prost gust si infumurare care se ridica ca un monstru dintre betoanele vechi. Nu mai trebuie sa intinzi mana ci acum poti face cu mana. Plus ca de la inaltime nu te vede nimeni ci tu ii vezi pe ei.

Stau si ma intreb cum ar arata o harta a modei realizata din balon? Cat de mult predomina albul si negrul si cat culoarea? Pe cate drumuri se poate circula fara sa dai in gropi si cate alei sunt infundate?

Va invit si pe voi la o calatorie cu balonul sa imi spuneti ce anume vedeti. Eu tocmai am coborat din balon insa promit sa urc la loc cat de curand. Nu de alta dar simt nevoia din ce in ce mai des.

Cititi si pe RFB.

Etichete:
Moda privita din balon

Nu se poate fara?

Moda privita din balon

Frig, frig si iarasi frig

Articole recente

There are 0 comments

  1. Choo

    Din balon vad numai lume agitata si nimic.Oare ce as mai putea sa vad,mai ales ca astazi totul se rezuma la `a avea` si oamenii au uitat sa mai faca ceva bun pentru noi.Pamantul e gol,dar plin in acelas timp de oameni artificiali.Nu vad nimic frumos.Doar faptul ca e liniste si respir un aer mai puternic,ma face sa zambesc.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!