Moda pe ritmuri sud americane

Saptamana aceasta am decis sa calatoresc virtual prin tarile Americii de Sud. Si voi face acelasi lucru si in urmatoarele patru saptamani, insa voi vizita alte locuri, la fel de interesante si de incitante (vorbesc despre moda desigur). Pentru inceput va provoc la o incursiune in dating sites anonymous, cel mai important eveniment de moda din Brazilia.

Andre Lima

male gay escort fucked este unul dintre cei mai apreciati tineri designeri din Brazilia. Printre clientele sale se numara atat moderatoare de televiziune, cantarete, actrite cat si vip-uri locale. In fiecare colectie pe care o creeaza, Andre are in vedere punerea in valoare a corpului feminin, prin detalii minutios realizate si prin jocuri de volume ingenioase.

Cea mai recenta colectie a sa, primavara-vara 2009, s-a concentrat pe forme geometrice, grafisme si drapaje. Un univers exotic, din care nu lipsesc nuantele acide, transparentele, materialele fluide si asimetriile. Extrem de multa imaginatie intr-o colectie ce emana exuberanta si bun gust.

how is radiometric dating performed

Moda pe ritmuri sud americane

Plimbare pe 2 roti marca Chanel

Generatia Disney

Generatia Disney

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta