Michelle Obama – femeia zilei

De fapt femeia zilei de ieri si de azi in egala masura. De ieri pentru ca toate televiziunile (inclusiv Antena 1 care a transmis in direct) au fost cu ochii atintiti la ceremonia de investitura a lui Barrack Obama. De astazi, pentru ca absolut toate cotidienele internationale comenteaza cum se pricep mai bine cele doua tinute purtate de Michelle Obama la ceremonie si respectiv la petrecerea ce a urmat.

Michelle Obama in opinia mea are acea alura de lady. Stie sa se prezinte, are o tinuta impecabila si se pune in valoare discret. Cu alte cuvinte este o sotie de presedinte care se face remarcata. O doamna in adevaratul sens al cuvantului extrem de atenta la modul in care apare si la gesturile pe care le face. Si nu imi spuneti ca asta se datoreaza exclusiv faptului ca a fost instruita bine de staff. Da ok si staff-ul are rolul sau. Insa degeaba inveti o camila sa se poarte daca gesturile pe care le face sunt vadit fortate si nelalocul lor… ca o paranteza.

Revenind la tinute, caci despre asta vorbeste toata lumea… despre asta vorbim si noi astazi.

Costumul purtat la ceremonia de investire de la Casa Alba, de culoare vernil, este semnat de Isabel Toledo. Nu mai putin de 13 oameni au lucrat in perioada Sarbatorilor la tinuta doamnei Obama… stricata in opinia mea prin alegerea total neinspirata a manusilor si piele verzi si a pantofilor din lac. Matase frantuzeasca, tulle si lana fina cu lac si piele? Un dish pe care nu l-as comanda ever.

obama1 obama2

Daca pentru ceremonia de investitura Michelle Obama a apelat la Isabel Toledo, un designer de renume, pentru petrecere rochia i-a fost creata de Jason Wu, un tanar designer in varsta de 26 de ani ce activeaza in domeniul modei de doar 3 ani. Sa fie acesta un mesaj ca si in fashion poate surveni schimbarea mai repede decat ne-am fi asteptat? Dat fiind ca discursurile lui Obama sunt scrise de un alt tanar in varsta de 27 de ani tot ce e posibil. Numai ca mi-as dori sa ajunga astfel de efecte si pe la noi. Wishfull thinking… stiu… dar putem spera nu?

obama3

Si ca bonus palarie cu funda… cea mai mare funda posibila… a Arethei Franklin.

aretha

Credit foto: DailyMail

Michelle Obama – femeia zilei

Sesiunea e la moda

Michelle Obama – femeia zilei

Razboiul pantalonilor

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!