MAQPRO: un nou brand de make-up profesional lansat in Romania

De peste 30 de ani ofera make-up artistilor internationali garantia celor mai bune rezultate, fie ca este vorba despre machiajul special de televiziune, teatru, film sau show-uri de moda si este prima marca cosmetica care se mandreste cu certificatul “Origine France Garantie”, care atesta autenticitatea si manufactura artizanala a fiecarui produs inclus in gama. Un brand initiat de unul dintre cei mai cunoscuti make-up artisti la nivel mondial – Michel Deruelle, extrem de receptiv la nevoile mediului profesional si investind in permanenta in cercetare si dezvoltare, MAQPRO este pregatit incepand cu primavara-vara 2014 sa cucereasca si arealul beauty din Romania!


Dincolo de tendintele sezoniere, de exercitiile pline de fantezie si de creativitate decriptate in editorialele de beauty, menite a se constitui in veritabile surse de inspiratie pentru profesionisti si indemne la experimentare pentru publicul larg, idealul de frumusete al ultimelor decade a devenit mai permisiv, mai accesibil, mai palpabil, mai real si nu in ultimul rand mai nuantat. Intr-un univers tot mai agresiv, atat la figurat cat si la propriu (de la schimbarile climatice si pana la fluxul mediatic), marcat de o evolutie constanta a tehnologiilor de transmitere a imaginilor, arta machiajului este declinata intr-o multitudine de acte sustinute de “concentratele” cosmetice cu efecte miraculoase, menite sa imprime perfectiunii noi definitii.

MAQPRO isi datoreaza succesul fulminant in randul make-up artistilor, capacitatii de a oferi acestora produsele ideale caracterizate printr-un grad ridicat de adaptabilitate si metamorfozare. Noua era in machiaj propusa de MAQPRO ofera o libertate deplina profesionistilor frumusetii, in a-si crea propriile texturi de farduri sau baze de machiaj, in a alterna intensitatea pigmentilor sau in a modifica consistenta unor produse altminteri standardizate. Acesta este si motivul pentru care MAQPRO nu lanseaza colectii speciale cu periodicitatea sezoniera impusa de brandurile cosmetice, ci mai degraba dezvolta in permanenta noi produse cu texturi si consistente diferite, cu o varietate de pigmenti nemaintalnita si infinite posibilitati de a fi redate in game cromatice impresionante.


Unul dintre produsele inovatoare MAQPRO si fara doar si poate bestseller-ul international este Make-up Mixer, o baza de machiaj universala care concentreaza intr-o formula unica patru actiuni distincte: baza ideala pentru pregatirea si perfectarea tenului, diluant care poate fi utilizat pentru a modifica gradul de acoperire a fondurilor de ten sau intensitatea fardurilor de pleoape, agent de legatura menit sa creeze un melanj cu o consistenta perfect omogena in cazul in care se doreste obtinerea unei culori noi prin alaturarea a doua sau a mai multe nuante existente in paleta si demachiant perfect tolerat de toate tipurile de ten, care elimina machiajul si impuritatile, conferind in acelasi timp pielii un plus de hidratare.


Avand la baza ceruri naturale si fiind concepute exclusiv in laboratoarele din sudul Frantei ale MAQPRO, fondurile de ten crema, fluide sau compacte alcatuiesc cea mai extinsa gama cromatica existenta pe piata produselor de machiaj (250 de culori standard, care pot fi personalizate functie de dorintele clientilor), formula acestora asigurand o rezistenta fara egal si o tinuta impecabila de pana la 15 ore, indiferent de conditiile de mediu. Aceeasi gama cromatica (peste 200 de nuante), adaptata tuturor pigmentelor de ten se regaseste si in cazul pudrelor libere sau a celor compacte, care fixeaza machiajul fara a altera tonurile de fond de ten, fard de obraz sau fard de pleoape utilizate si care asigura un finish ireprosabil in cazul make-up-ului special pentru televiziune sau cinematografie (gama HD disponibila in variante adaptate pielii de origine mediteraneana, asiatica, hispanica etc).

Fardurile de pleoape MAQPRO, mate sau irizate, precum si rujurile de buze sau gloss-urile sunt intens pigmentate, iar gratie modalitatii de prezentare si a suporturilor ingenios concepute, paletele de machiaj pot fi adaptate necesitatilor fiecarui make-up artist sau client individual. Pentru machiajele ce au in vedere redarea unor efecte speciale sau pentru “face&body painting”, MAQPRO ofera doua tipuri de produse: Faralo (farduri sub forma compacta ce pot fi amestecate cu apa si aplicate cu ajutorul unui burete sau a unei pensule) si Liquid Watercolor (aceeasi formula insa in varianta   lichida – mata sau perlata, mult mai usor de utilizat pentru realizarea detaliilor sau a elementelor de finete).

Showroom-ul MAQPRO din Paris, situat pe 2 ter Rue Alasseurs, la jumatatea distantei dintre Tour Eiffel si Ecole Militaire, intampina atat make-up artistii cat si clientii individuali intr-un spatiu conceptual care include atat zona de expunere a gamei (peste 4000 de referinte), cat si un studio de make-up, un training room si un laborator in care pot fi concepute custom-made diferite nuante, urmand ca apoi sa fie trimise in productie la fabrica.

Evenimentul oficial de lansare al MAQPRO in Romania a fost gazduit de Oksana Coffee Beauty Shop, un concept unic de frumusete sub amprenta creativa a Oksanei Danilisin, beauty editorii celor mai importante reviste glossy/bloguri experimentand superbele impletituri rusesti ridicate la rang de arta. Rochiile din matase si croset in tonuri de coral si vernil semnate Kiki Dumitrescu au completat perfect cele doua look-uri in tendinte pentru primavara-vara 2014 realizate cu produsele profesionale MAQPRO.In Romania, gama de make-up profesional MAQPRO este disponibila prin intermediul Kossa Beauty (Str. Budieni, nr.17, ap. 1, parter, Telefon: +4 (0) 733.079.345) si va putea fi comandata in curand si online prin platforma www.maqpro.ro.

New season, new YOU: reperele stilistice si de lifestyle ale primaverii 2014

New season, new YOU: reperele stilistice si de lifestyle ale primaverii 2014

50 Shades of Maybe: noua colectie de accesorii fetis semnata Anca Irina Lefter

50 Shades of Maybe: noua colectie de accesorii fetis semnata Anca Irina Lefter

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!