Lansare catalog La Redoute SS 2010

Ieri dimineata am raspuns invitatiei de a lua parte la lansarea catalogului primavara-vara 2010 La Redoute, eveniment gazduit de proaspat renovatul Hotel Continental. Nu am asistat la o prezentare de moda ci la o conferinta de presa, menita sa raspunda intrebarilor legate de noua colectie, precum si intrebarilor ce vizeaza aspectele de ordin financiar ale business-ului online.

Inainte de a va prezenta noua colectie primavara-vara 2010 La Redoute , tin sa atrag atentia asupra unor informatii legate de activitatea La Redoute in Romania. Imi amintesc ca in luna noiembrie 2008, cand La Redoute a patruns pe piata romaneasca, reactiile clientilor au fost dintre cele mai diverse.

Pe de o parte se condamna politica de preturi practicata, iar pe de alta parte imposibilitatea de a mai comanda de pe site-ul din Franta. Cu toate acestea, potrivit spuselor lui Alexandru Diaconu, directorul general AD First Company (firma care a adus franciza La Redoute in Romania), targetul de peste 15.000 de clienti (activi) a fost atins in decurs de un an de zile.

Cu toate acestea, 14 zile termen de livrare a unei comenzi nu este tocmai putin, daca este sa tinem cont de faptul ca in medie un magazin online livreaza comanda in 24-72 de ore. In cazul La Redoute lucrurile stau insa putin diferit. “Depozitul se afla in Franta” spunea Alexandru Diaconu la conferinta de ieri, incercand sa justifice perioada de timp necesara procesarii si livrarii unei comenzi.

Continuarea aici.

Alexandru Diaconu despre evolutia La Redoute pe piata din Romania

Si cateva fotografii de la conferinta de presa:

Oana Ionita (bebelusa Oana)  – imaginea La Redoute in Romania; am descoperit o persoana extrem de comunicativa, dincolo de imaginea de vedeta cu care ne-am obisnuit cu totii. In plus Oana arata excelent, iar tinutele La Redoute i se potrivesc de minune.

Si sandalele albastru electric din noua colectie primavara-vara 2010 La Redoute, care aratau minunat

Claudiu Enescu (mauVErt) si NoFaceFashion

Paula Negrea si NoFaceFashion

Imi pare rau insa poze cu mine nu am deocamdata. Ieri a fost o zi in care am stat in spatele camerei mai mult decat in fata ei.

Lansare catalog La Redoute SS 2010

Haute-couture primavara-vara 2010

Lansare catalog La Redoute SS 2010

The lugu-lugu factor

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!