Iluminatoare pentru fata

Dat fiind ca saptamana trecuta, pe vineri asa, s-a iscat o mare discutie despre iluminatoarele pentru fata pe forum am decis sa abordez pe larg subiectul. Ce a iesit vedeti aici.

Iluminatoare pentru fata

Meditatie de week-end

Iluminatoare pentru fata

Cercei de criza la SisBoutique

Articole recente

There are 0 comments

 1. adinanecula

  Merita din plin Cristina. Radiant Brush Foundation am folosit si eu si este minunat. Pe mine nu ma tine 7 luni, insa acum depinde cat de des folosesti make-up. Acum vroiam sa incerc noul fond de ten de la Dior, insa trebuie sa merg sa vad ce textura are.

 2. cristina_amc

  @Adina: Am descoperit o pudra si cu efect de fond de ten de le „La Praire”, evident nu la pretul din comert si mi se pare excelenta, oricum te citesc de 10 zile si vroiam sa-ti multumesc ca atunci cand scrii despre anumite produse pui si poze si preturi, deaia te citesc si apropo deja m-am umplut de fuchsia REd datorita recomandarii tale pentru culorile lui 2009, bafta pe viitor si o sa te citesc cu drag.

 3. adinanecula

  Multumesc din suflet Cristina pentru aprecieri si ma bucura mult faptul ca iata am mai castigat un cititor fidel. Cea mai mare satisfactie a unui stilist este atunci cand inspira oamenii, iar eu ma bucur ca ai gasit subiecte interesante pe care le citesti cu drag.

 4. edit

  Buna,as avea o intrebare,folosind direct pe fata vit A,uleiuri diverse,nu s-ar putea si aplica direct caviar,intr-o cantitate mica? sau eventual incorporata intr-o masca?Mersi anticipat

Impartaseste-mi opinia ta