Harry Potter si Printul Semipur

Saptamana trecuta am fost cu draga mea R.R sa vedem Harry Potter si Printul Semipur, amandoua fiind fane ale seriei. Mai multe detalii despre film, in cronica pe care am scris-o aici. Mai jos aveti un mic fragment.

Am asteptat ecranizarea celei de-a sasea carti din serie (penultima) cu sufletul la gura, mai ales ca se anunta a fi cea mai reusita de pana acum. Si drept sa spun publicitatea nu a fost deloc gratuita. Efecte speciale realizate impecabil si un fir narativ care a ocolit intr-adevar unele pasaje din carte insa care a reusit sa cuprinda esenta in doua ore si jumatate.

Spre deosebire de filmele precedente, in Harry Potter si Printul Semipur nu mai este portretizat acel peisaj ideal, in care cativa tineri aspiranti la statutul de vrajitori se intrec in nazbatii. Atmosfera este mult mai sumbra iar lucrurile au luat o turnura serioasa, daca nu chiar periculoasa.

Semnul intunecat devine din ce in ce mai pronuntat pe cer, iar Lordul Cap de Mort isi pregateste intoarcerea. Devoratorii Mortii incep sa starneasca panica atat in randul “Incuiatilor” cat si in lumea vrajitorilor, iar Hogwarts nu mai este de departe un loc sigur.

Scena in care podul Millennium Bridge este distrus de catre Devoratorii Mortii pare atat de reala incat te face sa te gandesti ca te afli in fata unui “breaking news”. La fel si momentul in care malefica Bellatrix Lestrange incediaza casa lui Ron, determinandu-l pe Harry sa o urmareasca.

Pericolul planeaza asupra intregii comunitati iar Harry, Ron si Hermione s-au maturizat suficient de mult incat sa isi dea seama ca lupta finala se apropie.

Citeste articolul in intregime aici.

Harry Potter si Printul Semipur

Shopping in Hong Kong

Harry Potter si Printul Semipur

Guest post – Red Passion for Fashion

Articole recente

There are 0 comments

  1. Alexandra Crăciun

    Mă bucur să mai găsesc oameni cărora le place seria HP. Din nefericire filmele au fost catalogate drept puerile, ceea ce e foarte fals.
    Oricum, am citit toate cărțile și aștept cu nerăbdare următoarele ecranizări.
    Filmul despre care vorbești tu a fost mult mai bun decât celelalte. Deabea aștept următorul 😀

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!