Evening beauty news: un nou boutique M·A·C COSMETICS in Timisoara

M·A·C nu mai are nevoie de nicio prezentare, brandul exprimand din plin esenta frumusetii oriunde pe glob. Una dintre cele mai influente si revolutionare companii din lume din industria cosmetica, Make up Art Cosmetics (M·A·C) lanseaza cel de-al treilea magazin in Timisoara la IULIUS MALL.
Motto-ul brandului – “All races, all sexes, all ages” (“Toate rasele, indiferent de sex, indiferent de varsta” ) reprezinta atitudinea brand-ului fata de individualitate, arta si puterea exprimarii personale. Ca brand de consum ce crede in expresia “a oferi”, M·A·C si-a deschis sufletul in fata lumii. Datorita pasiunii, maiestriei si impetuozitatii sale privind cautarea inovatiilor, M.A.C. a fost in culisele a peste 200 de reprezentatii la Fashion Week in Londra, Milano, si Paris.

M.A.C. sprijina saptamanile modei din toata lumea – Atena, Copenhaga, Delhi, Singapore, Noua Zeelanda si Moscova. MAC este un brand de machiaj ce a fost creat de make-up artisti pentru make-up artisti. De aceea MAC respecta in mod special si onoreaza comunitatea make up artistilor prin proiecte special create pentru ei.

Si acum M.A.C. continua sa se dezvolte, indreptandu-se spre noi piete cu magazine Pop Up, cu editii limitate, dintre care cel mai recent din Romania a fost lansat in IULIS MALL! Magazinul inglobeaza toate ingredientele esentiale pe care le asteptati de la un magazin M.A.C. (unde freamatul este la fel de intens ca si machiajul), si numai de aceasta data design-ul este resimtit imediat  ca fiind schimbator si pur urban.

Evening beauty news: un nou boutique M·A·C COSMETICS in Timisoara

Secretul unei coafuri impecabile: ghd Gold si Eclipse

Evening beauty news: un nou boutique M·A·C COSMETICS in Timisoara

La multi ani, Karl Lagerfeld

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!