Diva in pantaloni luciosi

pantaloni-luciosi-dada-205x300Revista „Diva” ne invata astazi cum sa purtam pantalonii luciosi. Da da da cititi bine: pantalonii luciosi. Cand am deschis articolul m-am gandit ca cine stie poate sunt inca adormita si nu vad bine.

Apoi am citit o fraza care m-a introdus intr-o si mai mare ceata. Bare with me si cititi randurile de mai jos:

Poartă pantalonii lucioşi seara în club, dar şi în după-amiezile cu prietenii, la o cafea la serviciu pentru un look mai nonconformist.

Nu stiu ce ati inteles voi de aici insa eu am inteles doar ca pantalonii luciosi sunt universali. Adica ii porti si in club si la birou si la piata si eventual si la cafea.

Lasand gluma la o parte, dragele mele NU EXISTA PANTALONI LUCIOSI. Unde ati auzit voi de asemenea piesa vestimentara? Intrebare: nu alcatuiti si o tinuta pentru piata cu pantaloni luciosi? Haideti mai ca merge… parol.

In conditiile in care s-au construit 3 tinute, primele 2 nu merita comentate deoarece nu sunt aranjate de un stilist profesionist, nu vad legatura intre titlu – tinuta masculina si piesele prezentate ? Sugerez poate tinuta de influenta masculina?

Diva in pantaloni luciosi

Barbati stilati: Marlon Brando

Diva in pantaloni luciosi

Carnavalul de la Venetia 2009

Articole recente

There are 7 comments

 1. Radu

  Pantalonii luciosi sunt rpeferatii mei, de fiecare data cand sunt singur sau trist imi vine sa dau iama in dulap si sa trag o pereche pe mine. Sunt foarte utili si la spalatul geamurilor!

 2. sonia

  Pantalonii aia, luciosi , cred ca sunt de piele….sau piele ecologica, deci te cam trec transpiratiile in ei in club! Cat despre „la serviciu la o cafea”, aa….Nu! Adica la serviciu daca stai si freci menta si bei cafea, nu iti permiti pantalonii aia…Dar, nu, nu sunt de mers la serviciu.

 3. cristina_amc

  Yessssssss, in sfarsit esti rautacioasa cu motiv….Bravo…Pantaloni Luciosi 🙂 auzi domne, pantaloni luciosi la biro’, sefu cred ca m-ar da afara instant, oricat de buna manager-ita as fi eu…Si inca ceva, eu nu-i vad luciosi, sau poate ma gandesc eu la Skinny Latex si nu seamana.

 4. cristina_amc

  @Adina: Tocmai ca esti atat de pacifista si calma incat am crezut ca-s eu defecta si acum ma bucur ca atunci cand te supara cineva, le faci morala aferenta!

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!