DBD – Resort 2010

La finele saptamanii trecute, draga mea Diana Bobar si-a prezentat colectia Resort 2010, la Valiug, intr-un cadru natural de toata frumusetea (dupa spusele ei). Din pacate nu am avut cum sa ajung la fata locului, insa va arat piesele colectiei. Diana a muncit enorm la aceasta colectie, iar linia pe care a imprimat-o tinutelor se potriveste perfect cu ideea de resort.

preview1Matase, voal, tulle, volane delicate, tonuri pastelate si degradeuri bine integrate cromatic. Ca o paranteza, se potriveste perfect cu obsesia mea de astazi: parfumul Lola de Marc Jacobs.

090814-lola-de-marc-jacobs.aspx69337ImageFotograf: Andi Popescu, Soso Pascu (Paraddox).

Bijuterii: Josephine.

Pantofi: Coca Zaboloteanu.

Model: Carla Nemes.

DBD – Resort 2010

New Moon – preview

DBD – Resort 2010

Frumusete de unghii

Articole recente

There are 2 comments

  1. Alex Buruntia

    Inteleg ca Bucurestiul este cam gol la data aceasta, dar nici asa de gol totusi… Nici nu se putea fi ascunsa mai bine prezentarea colectiei, decat intr-un judet ocolit de cele mai importante drumuri nationale si europene, ca sa nu mai vorbim de ponton baraj… Sunt curios din cine a fost format publicul.. bikeri? padurari? agenti de turism? Sper ca Diana sa-si revina din atmosfera placuta de vacanta si sa prezinte colectia si intr-un oras resedinta de judet macar… Asteptam invitatia ei cat mai curand… No ofense!

Impartaseste-mi opinia ta