Chotronette lanseaza Vicious Candy

Pe fetele de la Chotronette le-am urmarit dezvoltandu-se de-a lungul timpului si conturandu-si o identitate din ce in ce mai puternica. Ai inceput cu accesoriile de par din voal si tulle, intr-o nota cu totul aparte de ceea ce exista la vremea respectiva pe piata din Romania.

­­main_viciouscandy.jpgAu tinut de asemenea ca la fiecare linie lansata sa realizeze sedinte foto astfel incat sa poata comunica publicului mai mult, sa exprime un concept intreg nu doar un produs frumos ambalat.

Pentru pictorial am folosit trei locatii. Prima a fost o locomotiva cu abur din 1919, o adevarata piesa de muzeu de care ne-am indragostit pe loc. Cea de-a doua a fost o gara parasita, acoperita de iedera; iar la final ne-am mutat intr-un camp colorat.

Astazi Chotronette lanseaza in mod oficial pe HotCity.ro colectia de primavara-vara 2009 intitulata Vicious Candy. O colectie care nu se abate de stilul prin care s-a impus Chotronette, dar care vine cu o idee noua: sublinierea feminitatii sub diversele ei masti.

Titlul colectiei tocmai la asta face referire, la malitiozitatea specific feminina atat de adorabila. Hainele create de noi sunt o rafinata arma de seductie.

viciouscandy1.jpg viciouscandy2.jpg
Vicious Candy include preponderent rochii de poveste si salopete pin up. Preturile variaza intre 50 si 200 euro, piesele vestimentare fiind produse in serie foarte mica sau chiar unicat.

viciouscandy15.jpg viciouscandy16.jpg
Cand am vazut primele cadre de la sedinta foto gandul m-a dus inspre un taram de poveste. Un taram in care predomina eleganta, rafinamentul, spiritul ludic si nu in ultimul rand dorinta de ne reinventa noi ca persoane.

viciouscandy3.jpg viciouscandy4.jpg

Continuarea aici.

Chotronette lanseaza Vicious Candy

It’s time to FashionUp! – scena 1

Chotronette lanseaza Vicious Candy

It’s time to FashionUp – scena 2

Articole recente

There are 0 comments

Impartaseste-mi opinia ta