Cat la suta te inspiri?

Apropo de inspiratie in moda, pe scena si in afara scenei… DailyMail vorbeste astazi intr-un articol cuprinzator despre nimeni alta decat Beyonce, ale carei outfit-uri nu sunt tocmai originale.

Copiat sau inspirat? Eu as spune copiat 100%. M-as fi asteptat poate la acest lucru de la artisti care nu sunt atat de celebri precum Beyonce, insa se poate si la case mai mari. Nu mai putem veni cu nimic propriu la ora actuala? Nu mai avem capacitatea de a crea valoare? Voi ce parere aveti?

beyonce1 b2

b3 382565m

The Girl Effect

The Girl Effect

Doamnele si taiorul

Doamnele si taiorul

Articole recente

There are 0 comments

 1. tudor

  de parca nu ar avea voie sa poarte aceleasi haine.
  cu atat mai mult cu cat arata demential. si hainele si Beyonce. daca erai pe faza observai ca lucreaza de ceva timp cu Gareth Pugh, cel care i-a facut costumul lui Kylie; iar cel de la EMa era facut tot de gareth si e disponibil in colectia lui din acest sezon, deci poate fi achizitionata de oricine

 2. adinanecula

  Tocmai pentru ca am fost atenta… insa mi se par mult prea multe „coincidente”. In plus J.Lo a purtat acea rochie in urma cu 10 ani. Nu conteaza daca lucrezi sau nu cu acelasi designer… asta nu inseamna ca poti aparea intr-un videoclip sau la un eveniment cu aceleasi tinute pe care o alta vedeta le-a purtat inaintea ta.

 3. tudor

  esti haioasa. normal ca ai voie. nu inseamna ca daca J.Lo a purta rochia respectiva, nu mai are voie nimeni sa o poarte sau ca s-a uzat moral.
  cu atat mai mult cu cat este superba
  faza cu trebuie purtata odata sunt fumuri locale.

 4. R.R

  poate fi si greseala stilistilor … sau intentia stilistilor. la urma urmei toata vina ar trebui sa fie a lor, ei sunt cei responsabili cu tinutele … au mai fost cazuri in care a fost vina acestora.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!