40 Winks

Londra este fara doar si poate un oras plin de mistere. In fiecare loc poti gasi atunci cand te astepti mai putin, o mica comoara, fie ca aceasta consta intr-o dantela vintage aflata pe rafturile unui magazin uitat de lume sau intr-o pereche de pantofi Westwood de acum doua sezoane, care arata ca si noi.

40winks_5

Mai mult decat atat, in Londra poti realiza niste pictoriale absolut senzationale. Asta pentru ca si locatiile de ajuta enorm iar casele vechi, mare parte dintre ele foste conacuri sau pensiuni, se afla intr-o stare foarte buna. 40 Winks este un asemenea loc incarcat de istorie.

room2vigarden11

Situat in East London, 40 Winks este o casa construita in 1717, pe care David Carter, un renumit designer de interior, a facut-o cunoscuta intregii lumi prin numeroasele editoriale aparute in revistele de specialitate.

40 Winks este locul in care stilisti, fotografi si designeri isi pot gasi inspiratia. Este un amestec de vechi si nou care pur si simplu fascineaza. Iar cand te afli in Londra sa ai sansa de a poposi macar pentru o noapte in acest loc este fantastic. Eu deja l-am trecut pe lista mea de locuri. Ramane de vazut cand voi ajunge acolo.

40winks_340winks_4

Etichete:
40 Winks

Evian by Jean Paul Gaultier

40 Winks

Targ cu talc 2

Articole recente

There are 0 comments

Impartaseste-mi opinia ta